2014/04/01

A kreatív kis csapat

Képzeljétek megnyertem életem első kreatív pályázatát!!! Azóta csak vigyorgok mint a vadalma és nem is csinálok semmi mást nagy büszkeségemben :) 


No de kezdjük az elején:
Egyik kedvenc boltom a Csinálj Ékszert írt ki egy pályázatot, melynek keretein belül olyan kreatív emberkéket kerestek akik jeleskednek az ékszerkészítésben. A pályázatra több mint 100 fő jelentkezett, de csak 5 ember juthatott be az alapján, hogy mennyire kreatívak, milyen minőségű képeket készítenek, milyen technikákat használnak, stb.
Alexandra (a pályázatot kiírója) szerint nagy volt a verseny és nagyon nehezen tudtak választani de akár hiszitek akár nem az egyik én voltam (most ide képzelem ahogy éljeneztek a számítógép túloldalán és tartok egy kis hatásszünetet amíg a tapsvihar végett ér). Komolyra véve a szót, mondanom sem kell, hogy oda meg vissza voltam a boldogságtól. Ráadásul egy nagyon aranyos kis csapat jött össze és újdonsült csapattársaim mind jeleskednek a "szakmában". Nagy megtiszteltetés hát, hogy velük dolgozhatok és bemutathatom őket nektek:

Itt van többek között Zsizsik, aki csak úgy mint én a színek és a textilek szerelmese. Ez azonban nála teljesen másképp nyilvánul meg. Különleges és kreatívnál kreatívabb ötleteinek hála minden kapható Zsizsik boltjában a hétköznapi apróságoktól a teljesen egyedi esküvői kiegészítőkig.

Kedvencem Zsizsik munkái közül
Kedvencem Zsizsik munkái közül
Másik nagy kedvenc: teljesen egyedi esküvői cipők
Másik nagy kedvenc: teljesen egyedi esküvői cipők
Zsizsik tényleg zsizsereg, ezt már első "találkozásunk" során éreztem. Szívesen belefog mindenbe, illetve bármibe: gyurmázik, gyantázik, fúr és farag is ha kell :)
Ha megfogott titeket a munkája további infókért, képekért és sok sok zsizsergésért katt az alábbi linkekre: http://www.zsizsik.com/ 
Ha pedig vásárolni szeretnétek tőle Zsizsik a meskán is fent van: http://www.meska.hu/Shop/index/7344

Ugyancsak a csapat tagja Eszter aki az ékszerkészítés mellett 3 éve blogol. Elsősorban DIY bejegyzései fogtak meg, mert rengeteg jó ötlet található közöttük. Például az "Epres krémmel töltött csokis keksz kulcstartó" szerintem egyszerűen zseniális! :)
Egy másik nagy kedvencem Calo(z) DIY ötletei közül a Hermes Clutch, de blogján rendkívül sok  hasznos szépségápolási tippet is találtok.
Hermes clutch DIY Calo(z) által
Hermes clutch DIY Calo(z) által
Másik nagy kedvenc: teljesen egyedi esküvői cipők
Sinister sweet ékszerei valóban nagyon édesek :)
Ékszereit tekintve Eszter nagyon érdekes irányzatot képvisel. Gyurmaékszerei főleg kawaii, creepy-cute, pastelgoth, bittersweet és psychobilly témákat dolgoznak fel, de közel állnak hozzá a klasszikus kiegészítők is. Képeket róluk facebook oldalán láthattok: https://www.facebook.com/sinistersweetsshop
Blogján pedig követhetitek nagyszerű ötleteit: http://kezelese.hu/

Csoportunk legfiatalabb tagja, Dóri  is a gyurmázás nagy mestere. Még csak 17 éves, de már most is gyönyörű dolgokat alkot és semmi kétségem nincs afelől, hogy még sokra fogja vinni. Kis állat gyüjteménye olyan aranyos, hogy legszívesebben az egészet felvásárolnám. :)
Fényképtartó kis mackó
Fényképtartó kis mackó
Édes mini ménes
Édes mini ménes
Dóri alkotásait facebookon találhatjátok:

Csapatunkból szívemhez legközelebb talán Tímea alkotásai állnak egyszerűen azért mert egy olyan irányzatot képvisel amit mindig is nagyon szerettem. Imádom a kézzel festett, régies fa tárgyakat főleg ha ilyen alaposan és szépen vannak elkészítve. Ráadásul ékszerei is nagyon egyediek :)
Egy igaz kincsesláda
Egy igaz kincsesláda
Csodás ékszerek
Csodás ékszerek
Tímea vagy művésznevén Memelye kézműves műhelyét itt találhatjátok: http://www.memelye.hu/
De meskán és facebookon is fönt van:


Nemsokára jelentkezem majd a kreatív csapat első feladataival és eredményeivel, addig pedig a Csinálj Ékszert facebook oldalon követhetitek fejleményeinket :)

További fényképek a teljesség igénye nélkül:

(teljes mérethez kattints a képre)

Dóri gyurma medálja
Dóri gyurma medálja
Zsizsik festett cipői
Zsizsik festett cipői
Eszter ennivaló gyűrűi
Eszter ennivaló gyűrűi
Eszter édességei közelebről
Eszter édességei közelebbről
Párizs á la Memelye
Párizs á la Memelye
Zsizsik féle csodabögre
Zsizsik féle csodabögre
Memelye kincses doboza
Memelye kincses doboza
Dóri kékséges medálja
Dóri kékséges medálja

5 megjegyzés:

  1. Kétség sem férhet hozzá, klassz kis csapat! :)

    VálaszTörlés
  2. És mi a feladata ennek a kis csapatnak, szóval mi a pályázat amit kiírtak? ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről majd írok részletesen egy következő blogbejegyzés keretén belül. :)
      De egyébként nem titok, hogy ékszerkészítés lesz a feladatunk és Eszter már nagyon jól össze is foglalta a saját blogján:
      http://kezelese.hu/2014/04/01/csinaljekszert-hu-kreativ-csapat/

      Törlés
  3. Gratulálok a csapattagsághoz! :)

    VálaszTörlés