2014/08/10

Lombtalanító "CSÉ"-s nyereménykavalkád

Március óta vagyok a "Csinálj Ékszert! (CSÉ) kreatív csapat" tagja és ez idő alatt annyi mindent kaptunk Alexandrától (Csinálj Ékszert!), hogy rengeteg ékszer és kiegészítő készült és egyszerűen nem férnek el. Ezért aztán szeretném ezeket a kiegészítőket nyereményként felajánlani nektek ami azt jelenti, hogy egész héten játszani fogunk :)

Minden nap reggel 8-kor (illetve 8 körül) felteszek majd egy ékszert Facebookra. Ha tetszik az ékszer egy kommenttel jelöld a kép alatt, hogy játszani szeretnél (ha ráadásul még meg is osztod akkor pedig nagyon fogunk szeretni :) ). Kommentelni este fél10-ig lehet, a nyertest  pedig minden nap este 10 körül fogjuk kisorsolni a napi kép alatt kommentelők között. 

Hogy kicsit izgibb legyen a játék mindenki csak 1-szer játszhat, és hogy még izgibb legyen, nem fogom előre elárulni, hogy mik lesznek. Annyit viszont segítek, hogy a CSÉ-s albumból kerülnek majd ki a nyeremények és, hogy hétfőtől vasárnapig fogunk játszani, tehát 7 nyereményt fogok kisorsolni :)
Ugye milyen izgi? :)

És most kibővítettem a játékot egy utolsó nyereménnyel, mert olyan sokan megosztottátok a felhívást, hogy úgy érzem ez érdemel egy plusz ajándékot :)
Tehát az utolsó (avagy 8.) nyereményt azok között fogom kisorsolni vasárnap este 10 körül akik facebook-on megosztották valamelyik játék képet (alább is láthatóak közül) vagy magát a játékfelhívást osztották meg :)

Eddigi nyeremények:


Hétfő

Madaras fülbevaló párocska

2 játékos szállt ringbe
A nyertes pedig F. Szilvia








Kedd

Műbőr, cipzáras, rózsaszín tok
Használható szemüvegtoknak/tolltartónak is
10-en játszottatok
A tokot pedig K. Eszter nyerte



Szerda

Színes, bőr karkötő tökhintós dísszel
16 játékos volt
A karkötőt E. Éva nyerte







Csütörtök: 








Ha tetszik a játék akkor jelentkezz fel hírlevelünkre és értesítünk majd minden játék előtt, ha pedig magadnak szeretnéd elkészíteni ezeket az ékszereket, mindenképp nézz körül Alexandra boltjába ahol a hozzávalókat meg is vásárolhatod :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése