2014/10/09

Csináld magad Halloween-i ékszerszett

Emlékeztek még a biciklis nyakláncra? No ez a szett is hasonló módon épp olyan egyszerűen elkészíthető. Szerintem a legbonyolultabb rész az, hogy meg kell találni hozzá a megfelelő textilt, ha ez meg van a többi már gyerekjáték :) Én egy láncot és egy gombot készítettem, de természetesen ezzel a technikával csinálhattok fülbevalót és gyűrűt is, csupán arra ügyeljetek, hogy a mindig a választott alaphoz megfelelő méretű epoxi matricát rendeljetek :)A hozzávalók Alexandra boltjában mind megvásárlóhatóak (a textil kivételével):

A nyaklánchoz szükséges elemek:
- Hozzáillő epoxi matrica
- Bronz szellem medál (ebből érdemes legalább 3 db-ot venni, 1-et a nyaklánchoz és 2-t felakaszthatunk fülinek)

A gombhoz szükséges hozzávalók:
- Beleillő epoxi matrica(18 mm-es)
Szükséges eszközök:
- Csípőfogó

Elkészítés:
A textilbehúzást rejtelmeiről a biciklis posztban olvashattok.

Ebben az esetben is ugyanazt a technikát alkalmaztam, vagyis ráragasztottam az epoxi matrica elejére a kivágott textilt, gondosan visszahajtogattam a széleit az epoxi matrica ragadós hátoldalára, majd beleragasztottam a hozzáillő bronz alapba. Akármilyen hihetetlen ezzel el is készült a gombunk, már csak a medál van hátra :)
A medálra szerelőkarikák és szerelőpálcák segítségével tegyük fel a szellem medált és a színben hozzáillő gyöngyöket. Ezek után már csak az maradt hátra, hogy a láncot további szerelőkarikák segítségével hozzáerősítsük és kész is vagyunk :)*Alexandra boltjában (Csináljékszert)  10% kedvezmény jár, a belinkelt  termékekre amennyiben a "KCS10" kuponkódot használjátok. A kód 2014.10.31-ig érvényes. Más kuponkóddal nem vonható össze, de egyéb akciókkal, például mennyiségi kedvezményekkel igen. A kódot csak regisztrált felhasználók tudják igény bevenni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése