2014/11/13

Csillagsor levegőn száradó gyurmából

Csinálj Ékszert projektjeinknek köszönhetően megismerkedtem a levegőn száradó gyurmákkal és egészen beleszerettem.

Egyszerű vele dolgozni és nem kell utána a sütéssel szórakozni. Persze az állaga sem lesz olyan mint a süthető gyurmának, de én kimondottan szeretem hogy kicsit hajlékony marad száradás után is.
Mindezek ellenére időhiányában majdnem beszáradtak az Alexandrától kapott levegőn száradó gyurmáim így gyorsan fel kellett őket használom. 
És hát mi mást csináltam volna belőlük, mint csillagokat? Most legalább foghatom valamire a csillagmániámat: itt a tél (elvileg), mindjárt itt a karácsony és ilyenkor menők a csillagok. Szóval csináltam egy csillagdísz sort. Mint az eddigi projektek ez is az egyszerűség jegyében született: 
Fogod a gyurmát kilapítod és egy használaton kívüli csillag alakú sütemény nyomóval kivágod. Ez a legegyszerűbb megoldás, de természetesen díszíteni is lehet a formácskákat mindenfélével, például Csinálj Ékszert alkatrészekkel. 
Nekem a kedvenceim a kiszúró elemek és az előző hónapi alkotó csomagomban talált filigrán apróság, ezért mostanság mindenhez ezeket használom.
Ha a csillag "textúráját" akarjuk változtatni azt érdemes még azelőtt, hogy kinyomtuk volna a sütemény formával. A filigrán elemet óvatosan nyomjuk bele a kinyújtott gyurmába, majd ezek után nyomjuk ki a sütiformánkkal. Én a díszek kilyukasztását ugyancsak csillag alakú kiszúró elemmel oldottam meg és bár nagyon egyszerűek a díszeim lássuk be egy aranyos csillagformájú valamit nem is kell nagyon díszíteni. :)

*Alexandra boltjában (Csináljékszert)  most 10% kedvezmény jár az összes levegőn száradó gyurmára, a műanyag kiszúró formákra és a belinkelt  filigrán elemre is amennyiben a "KCS10" kuponkódot használjátok. A kód 2014.11.30-ig érvényes. Más kuponkóddal nem vonható össze, de egyéb akciókkal, például mennyiségi kedvezményekkel igen. A kódot csak regisztrált felhasználók tudják igény bevenni!*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése