2015/07/23

Esküvői ékszerek: II. rész

Előző héten írtam nektek arról, hogyan lehet egyszerűen romantikus karkötőket készíteni és ennek folytatásaként megmutatom azt is hogyan lehet hozzáillő nyakláncot és fülbevalót készíteni.


A fülbevalóhoz az adta az ötletet, hogy maradtak még pici memóriadrót darabok. Gondoltam hát egyet és felfűztem rájuk pár tekla gyöngyöt, majd a 2 végére hurkot raktam. Szerelőkarikával összekapcsoltam a drót két végén lévő hurkot az ovális, virágos kapcsolóelemmel és a fülbevaló alapokkal, majd még egy csepp alakú gyönggyel díszítettem.


Ami a nyakláncot illeti, egyszerűen egy szerelőpálcára felfűztem tekla gyöngyöket és csiszolt üveggyöngyöt, majd a szerelőpálca 2 végére láncot szereltem. A láncra ezek után delfinkapcsot raktam egy szerelőkarika segítségével. Az egész nem tartott tovább 3 percnél :)

Ha tetszett a bejegyzés ne felejtsétek el, hogy Alexandra boltjában (Csináljékszert)  most 10% kedvezmény jár az alábbi ékszeralapokra amennyiben a "KCS10" kuponkódot használjátok(*):
Szerelőpálca

*A kód 2015.07.31-ig érvényes. Más kuponkóddal nem vonható össze, de egyéb akciókkal, például mennyiségi kedvezményekkel igen. A kódot csak regisztrált felhasználók tudják igény bevenni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése