2015/09/02

Üvegburás fülbevalók

Régóta szerettem volna kipróbálni mit tudnék összehozni üvegburákból és most Szandrának köszönhetően erre nyílt is lehetőségem. Annyira izgatottan vártam a burákat, hogy már előre elkezdtem inspirációkat gyűjtögetni. De minden ami tetszett miniatűr, gyurma figurák elkészítését igényelte volna, már pedig nem vagyok nagy gyurmás (ami azt illeti egyáltalán nem vagyok gyurmás). Szóval csak a nyálamat csorgattam mások alkotásai felett és morogtam magamban amikor rájöttem, hogy kaptam én Szandrától olyan cuki miniatűr tökhintókat amik beleférnének a burákba.  Innentől fogva már magától jött minden és negyedóra alatt sikerült elkészítenem egy tökhintós szettet. Most pedig hoztam nektek leírást is hozzá :)
Hozzávalók:

Üvegbúra
18-as medálalap
- Fülbevaló alap
16-os epoximatrica vagy üveglencse
Szerelőpálca
Tökhintó
Akrilvirág
Elkészítés:
A textillel vonjuk be az epoxi matricát vagy lencsét (ha nem tudod hogyan állj neki egy korábbi bejegyzésemből megtanulhatod) majd ragasszuk pontosan a medálalap közepére. Hagyjuk megkötni majd ragasszuk rá a tökhintót a textilgomb tetejére.
Most jöhet a bura. A virágokat fűzzük fel a szerelőpálcákra, majd fogjuk össze őket mint ahogy egy csokorral tennénk és csavarjuk össze a szerelőpálcákat.
Ezután belülről fűzzük be a virágcsokrunkat a burába. A külső oldalra tegyünk egy hurkot ami köré tekerjük fel a pálcák végét. A kilógó részeket vágjuk le.
Ha ezzel is készen vagyunk ragasztózzuk be óvatosan a bura szélét és ragasszuk a tökhintóval ellátott alapba. Igény szerint készíthetünk belőle fülbevalót vagy nyakláncot :)
Ha tetszett a bejegyzés ne felejtsétek el, hogy Alexandra boltjában (Csináljékszert) most 10% kedvezmény jár az alábbi ékszeralapokra amennyiben a "KCS10" kuponkódot használjátok (*):
18-as medálalap
Szerelőpálca
Tökhintó
Akrilvirág
Ha pedig több inspirációra és csináld magad ötletre vágytok csatlakozzatok a CsináljÉkszert! 5tletelő facebook csapatához és nézzetek be hozzám is :)

*A kód 2015.09.30-ig érvényes. Más kuponkóddal nem vonható össze, de egyéb akciókkal, például mennyiségi kedvezményekkel igen. A kódot csak regisztrált felhasználók tudják igény bevenni!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése