2015/09/17

Elegáns, őszi bross sajátkezüleg

Nyakunkon az ősz, a sálak és vastag pulcsik ideje. A sálakhoz pedig idén Szandrával egy elegáns brossal rukkoltunk elő amit egyszerűen elkészithetsz otthon is.


Hozzávalók:

Elkészítés:
Elsőként akrilfestékkel fessük be a fa lencsénk mindkét oldalát (én a 30 mm átmérőjű lencsét választottam), majd hagyjuk megszáradni. 
Ezután vágjuk ki az ékszertetoválásból azt a mintát ami a legjobban tetszett és a leírással ellentétben lógassuk bele 3 másodpercre egy tál vízbe majd óvatosan applikáljuk rá a lencse domború részére. 
Utána megint hagyjuk száradni amíg kikeverjük a műgyantát.(Legyünk nagyon elővigyázatosság a gyantával, érdemes 1-2 rongyot is bekészíteni a munka előtt. Továbbá vegyük figyelembe, hogy nagyon kevés gyanta szükséges akkor is ha több brosst csinálunk ezért érdemes előre kitalálni mi másra szeretnék még használni és ezeket is előkészíteni.
A gyantát nagyon óvatosan öntsük rá a lencse közepére, egyszerre csak egy nagyon kicsit mert könnyen lefolyik róla. Én a biztonság kedvéért tüskés táblán dolgoztam így nem volt gond, ha egy kicsi lefolyt a lencséről, de ha nem szeretnénk mindent összegyantázni használjunk inkább lakkot.
A gyantával 24 órán keresztül hagyjuk száradni a lencsét, majd ékszerragasztóval a hátoldalára applikáljuk fel a kitűző alapot.

Ha tetszett a bejegyzés ne felejtsétek el, hogy Alexandra boltjában (Csináljékszert) most 10% kedvezmény jár az alábbi ékszeralapokra amennyiben a "KCS10" kuponkódot használjátok (*):


Ha pedig több inspirációra és csináld magad ötletre vágytok csatlakozzatok a CsináljÉkszert! 5tletelő facebook csapatához és nézzetek be hozzám is :)

*A kód 2015.09.30-ig érvényes. Más kuponkóddal nem vonható össze, de egyéb akciókkal, például mennyiségi kedvezményekkel igen. A kódot csak regisztrált felhasználók tudják igény bevenni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése