2016/09/22

Végre itthon

Szóval egy darabig el voltam, először Balcsin egy nemzetközi terepgyak miatt majd egy vízi mérés kapcsán. Irtó jó időnk volt, Szinte végig szélcsendben és napsütésben hajóztunk föl s alá, akár nyaralás is lehetett volna.
 
Kicsit furcsa is volt hazajönni ezek után, ráadásul eső és hűvös napok vártak minket Pesten így az első pár nap az akklimatizációról szólt. Na meg a rendezésről és tervezésről. Bármilyen elképesztő már a karácsonyra kell készülnöm és mellette az sem ártana ha lassacskán befejezném a doktorimat. Ez viszont sok munkát és megfelelő tervezést igényel, úgyhogy újból elővettem a határidőnaplómat és jól teleírogattam és pecsételtem kis Scrapfellow pecséteimmel. 

Közben újra megnyitottam Meska boltomat és már tervezem a téli/karácsonyi apróságokat is. Na meg persze ott vannak a vásározások is. Októberben kint leszek az első utcaolimpián főleg bringás ékszerekkel, de megtaláltok majd a szokásos Dürer Kerti Bringabörzén is.
Egyszóval sok munka vár rám, de azért még tervbe van egy pár csináld magad blogbejegyzés és egy kis pihenés és kikapcsolódás is.
Na és ti hogy álltok az Ősszel? Mik a terveitek? Mentek valammerre turázni?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése