2016/11/21

DIY - Pipacsos csodaMár rég írtam nektek csináld magad ékszeres bejegyzést és ezzel is már hónapok óta készülők nektek de végre erőt vettem magamon és befejeztem. 

Eredetileg csak egy nyakláncot akartam csinálni, mert a Scrapfellow-s augusztusi kittel együtt kaptam egy nagyon aranyos pipacsos dekorgombot, de aztán rájöttem, hogy ehhez vannak nagyon szép hozzáillő Csináljékszert alkatrészeim is amiket nem hagyhatok ki a mókából.

A nyaklánchoz az alábbiakat használtam:
- lánc
- köztes medálalap

Az elkészítéshez a medálalapot egy szerelőkarika segítségével felfűztem egy 70 cm-s láncra, hogy jó hosszan lógjon le. A lánc egyik végére delfinkapocs került, bár tulajdonképpen ez nem feltétlenül szükséges hiszen így is bele tudok majd bújni.
A dekorgombot az ékszerragasztó segítségével a medálalapba erősítettem majd miközben ez száradt levágtam 3 db kb 10 cm hosszú pékzsineget és beleragasztottam őket a szalagvégbe. Ezekre jó erősen rányomtam a szalagvéget, hogy ne tudjanak belőle kimászni. Ezek után a szalagvéget és a virágfüzért egy szerelőkarikával a medálalapra erősítettem. Ezzel nagyjából 5 perc alatt el is készült a nyaklánc, majd még újabb 3 perc alatt a fülbevaló is


Hozzávalók:
- akril virágok és gyöngyök
- szerelőpálcák
Nem szerettem volna elvonni a figyelmet a csodás virágos kapcsolóelemről, amely az egésznek az alapját képezi ezért nagyon egyszerűen készítettem el a fülit. A szerelőpálcákra felraktam a virágokat és gyöngyöket, majd ezeket a fülbevaló alappal a virágos kapcsolóelemre erősítettem és kész :) 

Ha tetszett a bejegyzés Alexandra boltjában (Csináljékszert) most 10% kedvezmény jár az alábbi ékszeralapokra amennyiben a "KCS10" kuponkódot használjátok (*):
*A kód 2016.11.30-ig érvényes. Más kuponkóddal nem vonható össze, de egyéb akciókkal, például mennyiségi kedvezményekkel igen. A kódot csak regisztrált felhasználók tudják igény bevenni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése