2016/12/06

Ajándékajánló

Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem a karácsonyi ajándék vásárlás mindig macera. Sok embernek kell, köztük pasiknak is, és a kis dolgoknak általában nincs értelme a nagy dolgok pedig drágák. A vége mindig az, hogy magamnak jól bevásárolok, a többieknek pedig veszek valami teljesen felesleges kacatot. Most azonban összehoztunk egy olyan szuper karácsonyi vásárt (december 7.-én és 17.-én a Görbe Bögre kávézóban), ahol mindenkinek megtalálhatjátok a tökéletes, egyedi ajándékot és, hogy segítsünk titeket a választásban készítettünk nektek hozzá egy ajándékajánlót is :)
A menő pasiknak például jól jöhet egy Wowa pénztárca, egy Purple Turtle neszesszer vagy egy kovacsdora.hu körsál a mindennapokra, illetve egy vagy sok Pesto Design könyvjelző. Az ínyenceknek mehet a Katyvasz piros arany, egy menő Hungary To Go bögre a téli forralt borozásokhoz, vagy egy "Nemsüti" Mano-faktúra szappan keserű kakaóból. Mindenki másnak pedig ott van a "Nincs ki mind a 4 kerekem" feliratú Soadyart kulcstartós sörnyitóval. 

A gyerekeknek is lesznek bőven termékek, Tilimpa-Limpa grafikái közül például biztosan találtok olyat amit a gyerekszoba falára akaszthatnátok, de ha már szobákról beszélünk Papirbol.hu is hozz majd szép lámpákat. Kislányoknak akár ékszereket is vihettek. Boriska és Papillon is készülnek édes kis apróságokkal, lesznek fagyis fülbevalók, és kislány karkötők. A nagyobbaknak pedig Boriska csodás fa kitűzői is jól jöhetnek. De természetesen fiuknak is tudtok majd választani egy-egy aranyos Pesto Design bögrét, vagy egy mintás Mano-faktúra szappant. A leendő szakácsoknak pedig egy Katyvasz lekvár is jól jöhet.
Gondoltunk azokra is akik sok időt töltenek a konyhában. Nekik elsősorban a Katyvasznál találhattok ajándékokat, de egy Hungary to go vászonszatyor is jól jöhet, egy új bögrével és egy Tilimpa-Limpa illusztrációval a falra.
Ha pedig már mindenkinek sikeresen bevásároltatok ne feledkezzetek meg a legfontosabbról, a díszcsomagolásról sem amit többek között a VISU.visualground biztosít számotokra.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése