2014/02/27

A biciklis textil története

Bizonyára magatoktól is rájöttetek: ímádom a szép textileket! Ez a rajongás már már odáig fajult, hogy ha veszek egy szép anyagot hónapokig néha évekig nem merek hozzányúlni nehogy elrontsam és jaj nekem akkor nem maradna belőle több és a világ is összedőlne, pedig egy darab szép textilből rengeteg mindent lehet csinálni.

A textil felhasználási lehetőségei végtelenek.

Ennél a pontnál szeretném megjegyezni, hogy nem vagyok egyedül ezzel a komoly textilbenemvágós problémával. Igen kérem szépen sokan vagyunk ezzel így és szinte normálisnak is tartanám magam ha nem lepné el teljesen a sok textil a szobámat.
Random textilek amelyek érintetlenül kallódnak a szobámban.

Szóval a héten úgy döntöttem erőt veszek magamon és szortirozok. Legalább 1-2vel kell valamit kezdeni, mert így már nincs hová tenni az újakat. Na hát mondanom sem kell, hogy nem jutottam messzire. Rájöttem ugyanis, hogy nincs biciklis textilem és ez egyszerűen tűrhetetlen. Pakolás helyett vásárlás lett és az anyagok száma csökkenés helyett gyarapodott. 
Valahogy így néz ki egy tökéletes nő vásárlás közben. Mondanom sem kell, hogy nekem még a fülemen is zacskó szokott lógni és a testtartás ennél fogva egy csöppet különb.
Nem akarlak titeket a vásárlás részleteivel untatni hiszen ti is tudjátok milyen az amikor bemész a boltba egy elszánt ötlettel és végül kijössz mindenfélével amire nem is volt szükséged: De hát akciós volt és még a hülyének is megérte. Ráadásul mint minden jól nevelt elkényeztetett lány, én is imádok vásárolni. Általában egészen hazáig büszke is vagyok magamra, illetve egészen addig amig a barátom meg nem kérdezi, hogy ezmiez?...és kell ez neked?. Olyankor legszívesebben visszavinném a boltba az addig dédelgetett (általában méreg drága és valóban totál felesleges) cuccot, de büszke erős nő révén inkább ráripakodok, hogy persze hogy kell, mit gondolsz minek vettem, és emelt fővel (enyhe bűntudattal) elvonulok a csatatérről.
Na lényeg a lényeg, hogy biciklis anyagot akartam és mitadjisten a 3., 4. boltban találtam is. Méghozzá nem is akár milyet, csakhogy (és itt jön elő Murphy) addigra elfogyott a pénzem, mivel menet közben vettem 20 db pöttyös textilt az otthon váró 1000 másik mellé. Szóval elfogyott a pénzem én meg majdnem sírógörcsöt kaptam, hogy mi van ha legközelebbre már nem lesz ott, mert valakinek nagyon megtetszik és felvásárolja az egész 30 m-es tekercset? Szerencsére a meglepően kedves eladónő megnyugtatott, hogy ne aggódjak, ha esetleg valaki ezzel a szándékkal jönne be a boltba majd azt hazudja neki, hogy csak 25 m van és így én is megmenekülők, a világ sem dől össze és a barátomnak sem kell hetekig azt hallgatnia, hogy te ezt nem értheted, az volt az igazi. Szóval kicsit megnyugodva és felvillanyozódva a szokatlanul aranyos eladó szavaitól zsebre dugtam a kezeimet és elindultam kifele a boltból. De Murphy sem olyan kegyetlen ám mint gondolnánk és ahogy zsebre dugtam a kezem rájöttem, hogy van még nálam egy 2000-es. Filmbe illő módon átrohantam az üzleten, kezembe lobogtatva nyamvadt kis ösztöndíjam utolsó fillérjeit, de higgyétek el érzettre legalább olyan volt mintha egy 500 euróst szorongattam volna.
Így aztán nagy küzdelmek árán szereztem biciklis anyagot és ezzel most úgy érzem, hogy enyém az egész világ:)

Büszkeségem és eme poszt lényege: A biciklis anyag

2 megjegyzés:

 1. És szabad megkérdeznem, hogy mire kell a biciklis anyag? XD
  (Szegény Feri...=P )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pici neszesszer táska lesz belőle. Feltéve, hogy belemerek vágni :P
   Meg ha egyszer lesz időm szeretnék bicajos szettet csinálni, táskával, pénztárcával és biciklis ékszerekkel :)

   Törlés