2014/03/07

A "Kormi hadművelet"

A történet ott kezdődik, hogy évi 2-szer 6 hónap szabadságra lenne szükségem ahhoz, hogy az összes hobbimnak jusson elég idő. De mivel még évi 1x 6 hónapot sem kapok elég nagy a kapkodás és ez általában fejetlenséghez vezet. Ebben nagy segítségemre van Kormi cica is akinek hobbija a dolgozó népség zaklatása. Ez nagyjából úgy néz ki, hogy miközben én mit sem sejtve nyugisan varrok egyszer egyszer belém jön. De nem ám úgy ahogy ezt egy lány cicától elvárnánk. Nemnem, Kormi előző életében tank volt és ezt szereti időközönként eszembe juttatni. Persze ennek mindig káromkodás a vége meg az, hogy fejthetem vissza amit olyan gondosan varrtam. Néha varrás előtt eszembe jut, hogy na a macskát ki kellene küldeni, de az angyal olyankor úgy nézz rám mint a Shrekben a macska. Zárójeles megjegyzés, hogy ha nem láttátok a Filmet mindenképp nézzétek meg már csak a macska miatt is.
Kormiról sajnos nem tudok képet mutatni, mert csak  olyankor engedi magát lefényképezni amikor alszik, de olyankor viszont egy fekete gombocot alkot és ezért nem látszik, hogy macska.
Szóval lényeg, hogy amikor kiküldeném vagy épp édesen alszik, vagy mással van elfoglalva és jókislány szemekkel jelzi, hogy nem fog tankosdit játszani. Ilyenkor általában nyugtázom, hogy nincs veszély és kezdődhet a móka. Már már épp befejezném a sort amikor durrr belém jön a macska aki menetközben rájött, hogy mégsem akar jó kiscica lenni. Mindezt persze dorombolva nyájasan csinálja, de akkora erővel, hogy ha nem tank volt az előző életében akkor elefánt.
Na a minap is pont ez zajlott le amikor épp fejeztem volna be egy neszesszert. Azzal a különbséggel, hogy életemben először műbört varrtam amiről azt kell tudni, hogy ha visszafejted annak csúnya nyoma marad. Hát ki is küldtem rögtön a macskát aki úgy vonult ki mint egy sértett királykisasszony és az ajtóból még fújt is egyet hogy tudatossítsa bennem mekkora hibát követek el. Kettőnk közül azonban (kivételesen) én voltam az idegesebb csak nekem szerencsére nincs farkam, hogy csapkodjak vele jobbra balra ha nem tetszik valami. Szóval idegesen nézegettem a neszesszert, hogy most mi a fene lesz ezzel amikor eszembe jutott, hogy nem is kell annak olyan nagynak lenni mint amit eredetileg terveztem. Egyszerűen levágtam  hát a 2 végét és így megszületett a közepes neszesszer. (És mert így a tervezettnél kisebb lett cizppár helyett pick pack zárat kapott ami nagyon jól áll neki.) Mivel a pickpack záras neszesszer megszüetése elsősorban Korminak köszönhető Kormi nesszinek kéne hívnom, de ez elég hülyén hangzik így a cicának be kellett érnie azzal, hogy egy blogbejegyzésben mindezt megemlítem :)
Korminak köszönhetően megszületett az első közepes neszesszer pick pack zárral :)

2 megjegyzés:

  1. Szerintem ma este dupla adag vacsi jár a cicának, mert nagyon jó lett ez a kis neszer amit csináltál! ^^

    VálaszTörlés
  2. :) nem lehet, így is nagyon dagi a lelkem. De esetleg tejből kaphat dupla adagot :)

    VálaszTörlés