2015/03/17

Az alkotósarok: II. rész

 A tegnapi poszt folytatásaként hoztam nektek további képeket ezúttal csak a saját térfelemről: az alkotósarkomról és arról nálam, hogy valósult meg a "dizájn" és a tárolás.
Először is a fal: Sok helyen láttam, hogy kézművesek/művészek egy állandóan változó inspirációs falat (inspiration wall/mood wall) hoznak létre. Ez nekem nagyon megtetszett és kialakítottam magamnak is egyet. Minden hónapban olyan dolgokat teszek fel rá amelyek inspirálnak. A rögzítést dekortapasszal szoktam megoldani, hogy közben a frissen festett fal lehetőleg egyben maradjon. 
Ebben a hónapban az inspirációs táblám komoly újításon esett át, ugyanis Feri készített nekem hozzá egy kis feliratot drótból, hogy még tökéletesebb legyen :)

A másik fontos eleme az alkotósaroknak a tárolás. Ugyanis nem elég az, hogy mutatós legyen, nagyon fontos volt, hogy a dolgok idővel megtalálják a helyüket. 
Számomra a tökéletes asztali tárolás 1-2 rekeszes újrahasznosított tároló, pár gyöngytartó, ikeás apróságok és egy asztali írószertartó formájában valósult meg. 

Tárolás stílusosan
Falrakaszható ékszertartó

Újrahasznosított kávésdoboz
Újrahasznosított kávés doboz 

Fűszertartoból íróasztali tároló
Ikeás tárolás kicsit másképp

Ugyan a textilek még nyughatatlanul vándorolnak a lakás egyik zugából a másikba, maga az asztal és az ott végzett tevékenységhez szükséges apróságok több hónapos keresgélés/átalakítás/visszaalakítás után  végre megtalálták kvázi végleges formájukat. 

Ikeás kaspóból tolltartó

Régi fadobozok új élete

márciusi inspirációs fal
És végre elértem azt a pontot, hogy imádok az asztalomra ránézni, és még inkább szeretek ott dolgozni de legfőképp alkotni :)

2 megjegyzés: