2015/03/19

Tavaszi karkötők II. rész




Emlékeztek az előző karkötős bejegyzésre? Arra gondoltam megmutatom nektek, hogy lehet másképp használni azokat a viaszolt zsinórokat. Méghozzá egy igazi tavaszi szett keretén belül; rózsás fülbevalókkal és üveglencsés karkötőkkel.


A karkötőhöz szükséges anyagok:
-Mintás papír
-Gyöngy

Elkészítés:
Az üveglencsére tegyél egy csepp ékszerragasztót és ragaszd rá a mintás papírod azon részét amelyet a karkötőn viszont szeretnél látni. Miután megszáradt vágd körbe, majd ragaszd be a most már mintás üveglencsét a kapcsoló elembe.
A kapcsoló elemet fűzd fel egy körülbelül 20 cm hosszú viaszolt szálra. Fűzz fel egy nagy gyöngyöt úgy, hogy mindkét szál benne legyen, majd köss csúszócsomót a szál két végére és vágd le a felesleges részeket. (Ha nem tudod hogyan kell csúszócsomót készíteni INNEN ellesheted.)

A fülbevalóhoz szükséges anyagok:


Elkészítés:
Fogd a rózsa kabosont és ragaszd rá a fülbevaló alapra.

Ugye milyen egyszerűen elkészithetőek ezek a csinos kis ékszerek? :)






*Alexandra boltjában (Csináljékszert)  most 10% kedvezmény jár az összes belinkelt ékszeralapra amennyiben a "KCS10" kuponkódot használjátok. A kód 2015.03.31-ig érvényes. Más kuponkóddal nem vonható össze, de egyéb akciókkal, például mennyiségi kedvezményekkel igen. A kódot csak regisztrált felhasználók tudják igény bevenni!*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése