2015/03/16

Egy kis lakás története: Az alkotósarok

Régóta szeretném nektek megmutatni az alkotósarkomat és bár ezt a posztot már 2 hónapja megírtam, csak most éreztem azt, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű képem van hozzá. 
Ebben nagy segítséget nyújtott az elő-szülinapi ajándék fényképezőkép de beszéljünk inkább az alkotósarokról. 


A történet októberre nyúlik vissza amikor Ferivel az összeköltözést megelőzően lakásfelújításba kezdtünk. Sejthetitek, hogy számomra az volt a legfontosabb, hogy legyen egy saját sarkom, ahol kiélhetem magam az alkotás terén. Ennek ellenére a lakás beosztása miatt közös íróasztal mellett döntöttünk. Ez volt a legolcsóbb megoldás és helyett is nyertünk vele. Illetve ez lett volna a legolcsóbb megoldás, ugyanis bakokat terveztünk asztalláb gyanánt, de gyorsan ráeszméltünk, hogy tárolóeszközökre van szükségünk. Főleg nekem. A hobbim már akkora is nagyon nagy teret vett igénybe így aztán a bakok helyett fiókos szekrényeket vettünk.
A lakásfelújítás fázisai
Így lett az olcsó megoldás mégsemannyiraolcsómegoldás, de a kialakítás nagyon jól sikerült és lássuk be: mennyivel jobban nézz ki egy íróasztal fiókos szekrénnyel.
Közös íróasztalunk. Gondolom nem nehéz kitalálni melyik az én térfelem :)
A végeredményre nagyon büszkék vagyunk és bár néha egy-egy kupac textil átpofátlankodik Feri térfelére, alapjáraton egész jól eldolgozgatunk egymás mellett :)

Munka közben. Nincs is jobb mint egy kellemesen kialakított, napsütötte íróasztal.
A saját térfelemről részletesen majd a következő bejegyzésben olvashattok. Addig pedig további képeket kis-lakunk alakulásáról ITT találtok :)


4 megjegyzés:

  1. Jó választás volt ez az asztal! Nagyon szép az alkotósarkod is, szép és rendezett. Gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  2. awww, irigykedek, annyira jó néz ki ez a kis sarok :) mi is közös íróasztalnál vagyunk, de gond nélkül tudunk ellenni egymás mellett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) köszi, jó tudni hogy más is így van és nem okoz problémát. Kicsit aggódtam, hogy idővel egymás agyára fogunk menni :D

      Törlés