2016/01/25

2az1ben, romantikus kulcstartó


Az ötlet, hogy készítsek egy olyan kulcstartót amit fityegőként is lehet használni onnan jött, hogy Szandrától (Csinálj Ékszert!) kaptam egy nagyon aranyos naplót karácsonyra ami annyira megtetszett, hogy csináltam mellé még egyet. Viszont ez sokkal egyszerűbbre sikerült mint Szandra verziója ezért szerettem volna valamivel feldobni. Körülbelül ekkortájt jött meg Szandrától a januári alkotócsomagom amiben most többek között egy kis csillag alakú kulcstartó is volt. Ezt eredetileg kulcstartónak is szántam de annyira tetszett a mintája, hogy szerettem volna rá tenni a naplóra. Mivel azonban csak 1 darab volt belőle és kulcstartóként is ki akartam próbálni végül 2az1-ben kulcstartó-fityegő lett belőle.

Hozzávalók:
Elkészítés:
A fonott selyemszálból készítettem egy kis bojtot és ezt egy szerelőkarika segítségével az egyik delfinkapocsra erősítettem. Ezzel elkészült az első fityegő.
A nagyobb fityegőhöz a csillag alakú kulcskarikát használtam alapként. Erre egy nagyobb méretű szerelőkarikát erősítettem és erre került fel masni függő, a szívecskés lakat, illetve egy kis darab lánc is. A láncot tovább díszítettem különböző gyöngyökkel és akrilvirágokkal illetve a végére egy macaron medált helyeztem. A macaron medálhoz egy virágos textilgombot készítettem (ennek menetéről egy korábbi bejegyzésemben olvashatsz). Miután a díszítést befejeztem erősítettem a kulcstartó kapott egy delfinkapcsot is, arra az esetre ha nem kulcstartóként hanem fityegőként szeretném használni.

Ha tetszett a bejegyzés Alexandra boltjában (Csináljékszert) most 10% kedvezmény jár az alábbi ékszeralapokra amennyiben a "KCS10" kuponkódot használjátok (*):
Ha pedig több inspirációra és csináld magad ötletre vágysz csatlakozz a CsináljÉkszert! 5tletelő facebook csapatához és nézz be hozzám facebookon. :)

*A kód 2016.02.29-ig érvényes. Más kuponkóddal nem vonható össze, de egyéb akciókkal, például mennyiségi kedvezményekkel igen. A kódot csak regisztrált felhasználók tudják igény bevenni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése